Restaurantkæden Jensens Bøfhus har fået en ny kapitalindsprøjtning på 14 mio. kr. fra ejerkredsen for at holde driften kørende. Det skriver Finans. Først på året fik kæden tilført 50 mio. kr., men adm. direktør Anders Nikolaisen kan nu se lys for enden af tunnellen. Fra 21. april kan restauranter åbne for udeservering, og det har Jensens Bøfhus tænkt sig at benytte sig af.

”Hvis vejret er med os, forventer jeg, at vi får travlt. Det er det, vi forbereder os på, og vi har gjort klar til gæsterne med tæpper og varmelamper. Det er vigtigt for os at komme i gang igen og skabe aktivitet for både medarbejdere og samfundet. Det eneste, vi behøver for at komme på fode igen, er at få lov til at genåbne og skabe gode oplevelser,” siger Anders Nikolaisen til mediet.

Konkurrenten Bone's har tidligere meldt ud, at man ikke ser det som en god forretning at åbne, før det også er tilladt at servere mad og drikke indendørs, og brancheorganisationen Horesta har også rejst tvivl om, hvor mange restauranter og cafeer der egentlig vil benytte sig af muligheden for at åbne kun for udeservering.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne