Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der var kort fra tanke til handling, da Alex Bruun Olesen, talte med sin svoger, Anders Nees, om Vesterhavs Camping i Langerhuse. Pladsen blev i efteråret sat til salg, og da Anders Nees foreslog, at han sammen med tre erhvervspartnere kunne gå sammen om at købe pladsen sammen med Alex Bruun Olesen, der også er indehaver af Harboøre Hotel, slog de til, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

”Det er nok en måneds tid siden, at vi talte om det. Egentlig talte vi om at søge LAG-midler til udvidelsen af hotellet. Det gik dog i første omgang i vasken, men i den forbindelse kom min svoger på ideen om, at vi også kunne overtage campingpladsen,” siger Alex Bruun Olesen, der sammen med de fire øvrige investorer har fået nøglerne i hånden til pladsen.

Jeg kan godt bruge nogle flere værelser i tilknytning til hotellet, og jeg havde tidligere haft campingpladsen i tankerne, tilføjer Alex Bruun Olesen.

Læs hele historien her.

Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger

Selvom Thisted Kommune ikke ønsker at konkurrere med de privatejede campingpladser, er der et ønske om at få etableret en række autocamperpladser for at slippe for ulovlige overnatninger.

Flere campister – men færre campingvogne

I en årrække er antallet af campingvogne på de danske pladser faldet, mens antallet af campister har udviklet sig modsat. “Nutidens campist foretrækker en større grad af fleksibilitet,” lyder det.

Log ind