Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mundbindet skal på, når man går til sit bord på restauranten, og når man køber en øl i baren. Lukketiden er klokken 22, og der er et maks. antal på, hvor mange gæster der må være per kvadratmeter. Restriktionerne er mange på caféer, restauranter og barer. Men for landets spillesteder og andre kulturinstitutioner, hvor der også bliver serveret drikkevarer, er reglerne anderledes, fortæller TV2 Fyn.
Reglerne er mange og nogle gange uklare. Derfor ønsker HORESTA klare linjer fra myndighederne.
”Når virksomhederne prøver alt det, de kan, for at overholde myndighedernes regler og rammer, men simpelthen ikke kan få et klart svar på, om man er omfattet af det ene eller det andet, må man melde ud, hvem der er omfattet af de ene regler og de andre regler,” siger politisk chefkonsulent hos HORESTA, Kristian Nørgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025