Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mundbindet skal på, når man går til sit bord på restauranten, og når man køber en øl i baren. Lukketiden er klokken 22, og der er et maks. antal på, hvor mange gæster der må være per kvadratmeter. Restriktionerne er mange på caféer, restauranter og barer. Men for landets spillesteder og andre kulturinstitutioner, hvor der også bliver serveret drikkevarer, er reglerne anderledes, fortæller TV2 Fyn.
Reglerne er mange og nogle gange uklare. Derfor ønsker HORESTA klare linjer fra myndighederne.
”Når virksomhederne prøver alt det, de kan, for at overholde myndighedernes regler og rammer, men simpelthen ikke kan få et klart svar på, om man er omfattet af det ene eller det andet, må man melde ud, hvem der er omfattet af de ene regler og de andre regler,” siger politisk chefkonsulent hos HORESTA, Kristian Nørgaard.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Turismeudspil: Reformér Campingreglementet
18-04-2024
-
Ny i HORESTA: fokus på gastronomi og selvforkælelse i naturskønne omgivelser
18-04-2024
-
Hotel Insights 2024: Lær at sikre synlighed på nettet
18-04-2024
-
Vi har opdateret vores ansættelsesbeviser
18-04-2024
-
Danmarks Bedste Konferencekokke er blevet kåret
18-04-2024
PRESSEKLIP
-
Nyt kanonregnskab fra hotelscenen: Scandic leverer stort overskud
18-04-2024
-
Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer til Skills, og forventninger til dem er store
18-04-2024
-
I dag åbner Københavns nye madmekka efter flere års ombygning
18-04-2024
-
Femte måned i træk med tilbagegang i passagerer
18-04-2024
-
7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt
18-04-2024
-
Flere campister – men færre campingvogne
18-04-2024
-
Great Northern i Kerteminde er næsten klar til at blive vist frem: Udvider restauranten - næste skridt bliver hotel
18-04-2024
-
Knald eller fald for Ild.Pizza: Her genåbner to af Aarhus-kædens pizzeriaer
18-04-2024