Studerende Emmeli Rose Adler opfordrer statsminister Mette Frederiksen (S) til at lade barerne holde åbent. De unge fester alligevel bare privat, og uden professionelle til at minde dem om det er de simpelthen ikke gode nok til at overholde de råd, der skal mindske smittespredningen, skriver Information.

”Jeg forstår Mette Frederiksens desperation. Det gør jeg virkelig. Jeg ved, at vi unge fester for meget, for ukontrolleret og med for få forbehold. Jeg er selv bange. Bange for, hvad det kan gøre ved økonomien, ved mig selv og ved dem, jeg holder af. Bange for at misse mine fedeste ungdomsår. Nu siger jeg det, som man ikke må sige, og det er meget muligt, at jeg fremstår ignorant og uansvarlig. Men Mette … Vi finder andre måder at feste på. Så jeg beder dig igen: Lad være med at lukke barerne,” skriver den studerende.

I indlægget lyder det desuden, at vi har en helt vildt kompetent industri inden for natteliv i København – blandt andet Rekom-koncernen, der ligefrem uddeler mundbind og tegner afstanden, vi skal holde, op. De har utallige medarbejdere, som kender reglerne, og bruger hver evig eneste dag på at finde løsninger, der gør, at vi unge kan efterleve dem. Men Mette Frederiksen giver dem ikke chancen.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne