Mads Rye Magnusson kunne næsten ikke være i sig selv efter at have set tirsdagens pressemøde med sundhedsminister Magnus Heunicke (S) og repræsentanter for en række sundhedsmyndigheder, skriver DR.

Han er indehaver af restauranterne Mes, Spazio 26, Meille Salon 39 og en ny vinbar på Frederiksberg. Tidligere har han arbejdet som kok på de velrenommerede restauranter Falsled Kro og Geranium. I løbet af en uge har de fem restauranter godt 2.000 spisende gæster, men allerede få timer efter pressemødet havde Mads Rye Magnusson 500 ubesvarede opkald til sin telefon.

”Folk panikker og aflyser. Men regeringen kommer ikke med nogen hjælpepakker eller tiltag, så jeg taber hundredetusindvis af kroner på deres indicier. For mig at se så famler de i blinde. Hvordan kan man give studerende lov at køre rundt i en bus på deres rustur? Og vi har gymnasier, der stadig er åbne. Det er til grin, og de tager pis på os. Jeg er pissetræt af det. Jeg må ikke være bitter eller mavesur, for det gavner ikke noget, jeg er nødt til at komme op på hesten igen. Men det er superfrustrerende, for det er altid os, der skal peges fingre ad,” siger Mads Rye Magnusson.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne