Hvis nogen var i tvivl om, at den rolige sommer med lave coronatal og spirende optimisme var ovre, stod det endegyldigt klart 15. september. Et nyt udbrud i hovedstadsområdet fik nemlig sundhedsminister Magnus Heunicke (S) til at lukke restauranter og barer i København fra klokken 22 for at få situationen under kontrol, skriver Berlingske.

En ekspert har for eksempel sat spørgsmålstegn ved, om det overhovedet giver mening at lukke netop restauranterne tidligere, ligesom restauranterne selv har skreget på dokumentation for, at det netop er her, det giver mening at sætte hårdt ind. Det får nu de blå partier til at kræve fuld indsigt i grundlaget for beslutningerne og de faglige argumenter for at lukke dele af erhvervslivet ned.

”Det burde jo være en smal sag at lægge dokumentationen frem. Ellers sidder man tilbage med opfattelsen af, at vi er blevet misledt. Der skal være størst mulig åbenhed og transparens i de beslutninger, man træffer, så borgerne kan se, hvad der ligger til grund for dem,” siger Venstres erhvervordfører, Torsten Schack Pedersen.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne