Det er deprimerende, at man ikke ved om der kommer gæster eller om der ikke gør, fortæller Caroline Jørgensen, der er daglig leder af Action House i Løkken som plejer at tjene godt på julefrokoster i sin restaurant. Men på grund af corona har langt færre booket julefrokoster, og det bekymrer hende, fortæller DR P4 Nordjylland.

Normalt er kalenderen fuldt booket i november og december, men rigtig mange holder igen med at planlægge julefrokoster, og det mærker restaurationsbranchen ifølge HORESTA Nordjylland.

En hjælpepakke til branchen kompenserer for den fortjenteste som spisestederne mister efter klokken 22, men det hjælper ikke når de får aflysninger og langt færre julefrokoster, og situationen er langt alvorligere nu end tilbage i foråret, siger formand for HORESTA Nordjylland, Lars Mouritzen, der selv ejer Restaurant Papegøjehaven i Aalborg og Rønne Hotel Slettestrand.

“Det er meget værre nu, fordi der ikke er nogen, der holder hånden under os, og vi forgælder os yderligere. Så vi vil helt klart se nogle forretninger, der bukker under i løbet af de næste måneder,” siger Lars Mouritzen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne