Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I hotel- og restaurationsbranchen har de svært ved at se den dybere mening i de ny corona-tiltag på caféer og restauranter, som statsministeren præsenterede fredag eftermiddag, skriver Politiken.
Faktisk erklærer Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA sig ”uforstående” overfor, hvorfor netop restaurationsbranchen med hendes ord skal ”betale prisen for at bekæmpelse af pandemien”. HORESTA mener nemlig godt, at gæster kan spise på en restaurant under sikre forhold.
”Vi mangler stadig at se dokumentation for, at smitten har særligt gode kår på restauranter, hvor gæsterne sidder ned under ordnede forhold”, siger Annette Hyldebrandt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024