Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når man tager på restaurant eller på bar de næste 14 dage, så skal desserten være spist, eller den sidste tår øl være drukket inden klokken bliver 22. Det fortæller P4 København.
Kravet om at lukke klokken 22 vil koste arbejdspladser, frygter Annette Hyldebrandt, som er chef for turisme- og oplevelsesøkonomi i HORESTA:
“To timer er meget. Det kan godt være, at det virker sådan lidt ‘jamen to timer og 14 dage, det kan de da godt holde til’, det kan de ikke. De er i en voldsomt presset situation, og de har oparbejdet utroligt meget gæld det sidste halve år.” udtaler Annette Hyldebrandt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025