Radisson Hotel Group er blandt de mere end 600 virksomheder der i år har fået bevilget økonomisk støtte til et event om mental sundhed i anledning af Danmarks Mentale Sundhedsdag. Det er Velliv Foreningen der står bag Danmarks Mentale Sundhedsdag – et initiativ hvis formål er at fremme mental sundhed i arbejdslivet.

HR Business Partner for Radissons hoteller i Danmark, Rudi Tuv, udtaler:

”Vi er meget taknemmelige for det finansielle bidrag vi har modtaget fra Velliv Foreningen til et event om mental sundhed. 2020 har været et udfordrende år for hotelbranchen, og foruden de rent drifts- og forretningsmæssige aspekter, står det også klart, at Corona pandemien for mange har budt på en række bekymringer af personlig og privat karakter. Dette er en af grundene til at vi ønskede at sætte mental sundhed på agendaen”.

Til at bistå med eventet valgte Radisson Hotel Group at samarbejde med Lehman & Partners, en anerkendt rådgivende virksomhed indenfor blandt andet psykisk arbejdsmiljø og ledelse. Rudi tilføjer: ”Det kan være godt, men også sårbart at tale om det svære, og det har derfor været vigtigt for os at skabe de helt rigtige rammer omkring eventet, ligeledes som vi ønskede at deltagerne skulle gå derfra med nogle helt konkrete værktøjer til deres personlige og videre selvudvikling”. 

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne