Der er desværre ikke mange fysiske messer for tiden, og derfor har messearrangøren Copenhagen Specs søgt nye veje. Det fortæller indehaveren Morten Gammelmark.

 ”Vores idé er, at hver udstiller booker deres eget hotelværelse/suite/mødelokale i København, og bruger denne til deres eget lille showroom. De laver på forhånd møder med de gæster, de ønsker at sælge deres produkter til. Gæsterne besøger så udstillerens værelse/suite på hotellet,” siger han.

 Udstilleren booker selv deres værelse direkte hos hotellet. Dermed er Copenhagen Specs ikke mellemmand på transaktionen med hotellet, men skaber i stedet omsætning ved at formidle kontakten mellem udstillere og gæster.

Copenhagen Specs opfordrer overnatningssteder til at tage kontakt, hvorefter Copenhagen Specs virksomheden vil anbefale disse overnatningssteder til samarbejdspartnere.

Virksomhedens messe i København får normalt gæster, besøgende og indkøbere fra 20 lande – men primært fra Skandinavien til virksomhedens fysiske messer. Lignende event er netop lavet i Göteborg, hvor det var med til at skabe omsætning til det hårdt prøvede overnatningserhverv.

 Datoerne for ”messen” er den 29. januar til den 1. februar 2021.

Ønsker jeres hotel at høre mere, kan I kontakte Morten Gammelmark fra Copenhagen Specs Aps på 25333952 eller [email protected].

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne