Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lars Seier Christensen, medstifter af Saxo Bank og medejer af Michelin-restauranterne Alchemist og Geranium, har tidligere bakket op om regeringens håndtering af coronavirus, hvor han mente, at den ”hardcore” linje med nedlukningen af landet var nødvendig, skriver Berlingske.

Men Lars Seier Christensen ser nu med en større skepsis på regeringens nye coronarestriktioner. Siden deres indtog har der været en voldsom kritik af den manglende dokumentation for, at det er i restauranter og barer, at smitten er størst. Restriktionerne er blandt andet blevet omtalt som »et karaktermord på en hel branche«. Det virker ifølge Lars Seier Christensen, som om der ikke er meget evidens bag de beslutninger, der bliver truffet nu.

”Man sidder ikke med en tryg følelse af, at regeringen virkelig har faciliteret en grundig gennemtænkning af det her. Man sidder lidt med en følelse af, at man hiver lidt ned fra alle hylder, alt efter hvad der lige passer i humøret den dag. Samtidig nedlægger man altså mange menneskers liv ved at gøre det,” siger han.

Læs hele historien her.

HORESTA fremhæver erhvervsvenlighed i KV25-katalog

Mere smidige byggetilladelser og bedre vilkår for udeservering kan styrke oplevelseserhvervet lokalt. I HORESTAs nye KV25-katalog peges på to forslag, som kan styrke bylivet og forbedre vilkårene for virksomheder i branchen.

Log ind