Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I syv måneder har vi – og vores kollegaer i branchen – skullet navigere i nyt farvand. Siden covid-19 for alvor ramte Danmark, og landet lukkede ned, har vores branche skulle tænke i alternativer, skriver Nickolas Krabbe Bjerg, administrerende direktør, Brøchner Hotels, i Børsen.
”Én ting er at tænke innovativt på den korte bane. På den lange bane er der behov for, at erhvervslivet og kulturen i landets store byer får en håndsrækning. En saltvandsindsprøjtning, der faktisk virker. Mange har været og er fortsat hjulpet på vej af hjælpepakker. Til trods for det, er der stadig flere lokale aktører, der er pressede pga. den indtægt, de ikke har opnået i årets mest indtjenende måneder. Og hvad gør de, når der er lange udsigter til internationale gæster næste sommer?” spørger han i indlægget.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024