Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Da regeringen fredag strammede corona-restriktionerne i hotel- og restaurationsbranchen med krav om, at også private fester skulle slutte senest klokken 22, måtte nogle arrangører i hast skære ned på gæstelisten, og i de restauranter, hvor der var gjort klar til større selskaber, måtte man konstatere, at der alligevel ikke ville blive brug for en del af de indkøbte råvarer, skriver Fyens.dk.

Odense Sport & Event holder for tiden kun det ene af sine to hoteller, Odeon, åbent, og administrerende direktør Enrico Augustinus betragter fredagens stramninger som noget, der blot presser en hårdt ramt forretning endnu mere.

”Jeg tror ikke, det lige er fredag, som har gjort, at hotel-delen er specielt hårdt ramt. Vi havde mistet det meste i bøgerne i forvejen, fordi mange af festerne alligevel skulle have sluttet klokken 22. Det, der har været hårdt, er, at vi var ved at få gang i det i eftersommeren, da man så strammede første gang, siger han med henvisning til kravet om at lukke klokken 22 - en stramning som regeringen annoncerede fredag 18. september med virkning fra den følgende lørdag.”

Læs hele historien her.

Log ind