Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Konferencesteder som Thaisenhus, Hotel Faaborg Fjord og Tøystrup Gods er ekstra hårdt pressede i de her tider med restriktioner. For selv om de efter de seneste udmeldinger har lov til at holde møder og konferencer for op til 500 mennesker, hvis de følger et sæt klare retningslinger, så oplever de, at lang de fleste af deres kunder alligevel aflyser. Det skriver Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd i sit nyhedsbrev ifølge Fyens.

”Som reglerne er nu, må vi afholde cirka 80 procent af de arrangementer, vi havde booket i kalenderen. Med særlige forholdsregler og ændringer. Men vi oplever desværre, at 80 procent af alt, hvad vi havde i kalenderen, er aflyst,” fortæller Niels Nyboe, der ejer Tøystrup Gods, der plejer at lægge hus til små og store konferencer og sociale arrangementer for virksomheder og offentlige styrelser.

Hos Thaisenhus i Hillerslev ser man præcis det samme billede. Her taler Peter Thaisen om, at Thaisenhus kun har mellem 10 og 15 procent tilbage af de aftaler, der var i kalenderen for de næste måneder, og han tvivler på, at der kommer ret meget ind til de første måneder af 2021.

Læs hele historien her.

60 år med personlige møder på messer

I går var en ganske særlig for MCH A/S, eftersom det var præcis 60 år siden, at Herning Hallerne åbnede den første håndfuld messehaller på messecentrets nuværende placering på Vardevej.

Hotel Insights i Billund

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til 2024.

Hotel Insights i København

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til 2024.

Log ind