Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

107 fik overrakt medaljerne ved en festlig overrækkelse her til eftermiddag på Scandic Falkoner.

”Uanset farven på metallet kræver det vilje, hårdt arbejde og i sidste ende et virkelig godt håndværk at få medalje. Vi er glade ved og stolte over jer. I er ikke kun skolens guld – I er branchens,” sagde direktør på Hotel- og Restaurantskolen, Anne-Birgitte Agger, til eleverne. 

Hun mindede i sin tale om, at dagens fejring også er en manifestation af, at vores branche – på trods af nedlukning og coronakrise – har fremtiden for sig.

Der vil altid være brug for verdens bedste mad, værtskab og hospitality og mennesker, der mestrer de håndværk. Netop medalje-eleverne er det fineste symbol på, at der er plads til livsglæde og nydelse, når vi er på den anden side. 

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind