Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Som cheføkonom i HORESTA har Jonas Kjær fulgt coronasituationen med stor alvor. Deloittes journalist fangede ham i august til en snak om, hvor galt det egentligt står til blandt de danske restauranter efter en sommer uden turister, selskaber og med en masse restriktioner.

”Der er ingen tvivl om, at COVID-19 ramte branchen hårdt, især under nedlukningen. Virksomhederne var tvunget til at holde lukket og oplevede en ekstremt lav omsætning. Og det var ikke kun restauranter og barer. Fastfood og quick-service-segmentet oplevede også tilbagegang på omkring 30 procent. Samtidig kunne vi se, at branchen blev ramt forskelligt fra segment til segment. Nogle formåede at lave en hurtig omstilling til take-away og klarede sig faktisk fornuftigt igennem nedlukningsperioden,” Jonas Kjær, cheføkonom i HORESTA.

Læs hele interviewet her.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Deltag i ESG-workshop til Hotel Insights 2025

Hvordan arbejder din virksomhed med ESG-rapportering? Deltag og få inspiration i ESG-workshop efter Hotel Insights 2025. Her går vi helt tæt på dine egne data og giver dig konkret sparring.

Log ind