Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Regeringen forbød i tirsdag aften forsamlinger på flere end ti personer i det offentlige rum, og alle restauranter, cafeer, frisører, solarier og motionscentre skal lukke fra i morgen klokken 10 for at undgå yderligere spredning af coronavirus, skriver DR.

”Stemningen er lidt Titanic-agtig, alligevel er vi ved godt mod. Det er ude af vores hænder, og vi er nødt til at gøre noget. Vi prøver med takeaway og personalet bliver sendt hjem med fuld løn. Vi må skære hårdt ind til benet, og må se at komme igennem det uden at komme alvorligt til skade. Vi kører på 29. år, og det er ikke nu, at vi skal knække nakken, siger Bo Jacobsen, der driver Restaurationen i København.

Bo Jacobsen siger, at med den ny støtteordning sparer han 80 procent af personalets lønninger, og det saver en stor del af udgifterne og det hjælper. Det, der skal hentes ind, er penge til huslejen, lidt til ham selv og den løn, der skal betales.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind