Alle MCH-arrangementer i marts og april er aflyst eller udsat – med en forventning om, at arrangementer i maj og juni også snart vil blive berørt af corona-situationen. Derfor tager MCH A/S nu et nødvendigt skridt og indtræder i Regeringens hjælpepakke for at sikre virksomheden og undgå afskedigelser i kompensationsperioden.

”I MCH lever vi af det personlige møde. Mødet med og mellem mennesker samt fælles oplevelser. Det må vi vente med i en periode af ukendt varighed. Regeringens hjælpepakke giver mulighed for at understøtte fundamentet i MCH og fastholde vores medarbejdere, så vi også på længere sigt kan tilbyde MCH-oplevelser til vores kunder, gæster og samarbejdspartnere. Derfor har vi i dag sendt 228 ud af 259 medarbejdere hjem,” udtaler administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, som fortsætter:

”Personligt har jeg det svært med begrebet ”hjemsendelse”. Det har en umiddelbar forkert klang i mine ører. Men i denne forbindelse er det positivt og rigtigt at sende medarbejderne hjem. Således kan vi undgå fyringer og sikre, at alle vores medarbejdere kan oppebære løn i kompensationsperioden.”

”En stor tak til Statsministeren, Regeringen og hele Folketinget for handling og hastighed. Hjælpepakkerne er med til at sikre vores arbejdspladser her og nu, og at vi kan give vores medarbejdere tryghed i en hård, svær og uvis tid.”

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne