Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HORESTA, oplyser, at medlemmer rammes hårdt, fordi der for tiden kun er meget få turister, og fordi mange restauranter og hoteller derudover står tomme på grund af coronavirussen. Det skriver Berlingske.
Dette har ifølge politisk direktør i HORESTA Kirsten Munch fået flere restauranter til at tage nye metoder i brug for at sikre indtjeningen.
”Vi ser flere restauranter forsøge sig med takeaway. Restauranter, der ikke tidligere tilbød takeaway, prøver nu at sammensætte menuer, som er egnede til at hente eller bringe ud,” siger Kirsten Munch.
Hun foreslår på den baggrund, at man bestiller mere takeaway. Det vil hjælpe flere små restauranter igennem en svær tid, hvor kunderne udebliver.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025