Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Intet er som det plejer for Jakob Kristian Sørensen, der driver det italienske spisested Il Locale i Aarhus. Coronakrisen har lukket hans restaurant, og han er nu dybt afhængig af at få bragt sine pizzaer ud af selskaber som Just Eat og Wolt.Men det er bestemt ikke gratis. De to internationale selskaber tager sig nemlig betalt med omkring 30 procent af nettoprisen på en bestilling, fortæller han til Ekstra Bladet.
HORESTA har mange medlemmer, som er utilfredse med de høje kommissioner, der bliver krævet for at bringe mad ud. Det fortæller HORESTAs direktør, Katia Østergaard.
”Det er absolut en bekymring for vores medlemmer. Det ville i den grad klæde store aktører som Wolt og Just Eat at tage noget medansvar ved at sænke priserne. Det må de kunne gøre i så speciel en situation,” siger hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA om udeservering: Det er jo ikke ren Sunny Beach
06-06-2023
-
Dansk turismes topchef takker af: Vil bruge mere tid med familien (
06-06-2023
-
Ny ejer vil gøre hotel moderne og digitalt
06-06-2023
-
Eksplosiv vækst i udenlandsrejsende i Aarhus Airport
06-06-2023
-
Bliv restauratør for en dag under madfestivalen
06-06-2023
-
Fuldt fokus på mere overnatning: Vestkysten vil kopiere succes fra København
06-06-2023