Intet er som det plejer for Jakob Kristian Sørensen, der driver det italienske spisested Il Locale i Aarhus. Coronakrisen har lukket hans restaurant, og han er nu dybt afhængig af at få bragt sine pizzaer ud af selskaber som Just Eat og Wolt.Men det er bestemt ikke gratis. De to internationale selskaber tager sig nemlig betalt med omkring 30 procent af nettoprisen på en bestilling, fortæller han til Ekstra Bladet.

HORESTA har mange medlemmer, som er utilfredse med de høje kommissioner, der bliver krævet for at bringe mad ud. Det fortæller HORESTAs direktør, Katia Østergaard.

”Det er absolut en bekymring for vores medlemmer. Det ville i den grad klæde store aktører som Wolt og Just Eat at tage noget medansvar ved at sænke priserne. Det må de kunne gøre i så speciel en situation,” siger hun.

Blødere vand i hovedstadsområdet vil gavne erhvervet

Snart vil der være mindre kalk i vandet i hovedstadsområdet, og det medfører en række gevinster for områdets hoteller og restauranter, der kan se frem til mindre slid på maskiner, mindre kemikalieforbrug og mindre bøvl med rengøring.

Chok: Så vild er regningen, der nu truer kendt restaurant

Det er lige nu ikke nogen fest at drive den kendte restaurant Mongolian Barbecue i hjertet af Hjørring. Men trods det faktum, at økonomien pludselig er blevet meget, meget presset, så har indehaveren valgt at holde fanen højt, skriver Nordjyske.

Log ind