Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hidtil har især restauranterne hver især forsøgt sig med tiltag, der kan sikre deres overlevelse. Siden er der kommet hjælpepakker til med blandt andet muligheder for at sende medarbejderne hjem. Men de mange små initiativer er ikke altid nok. Der er brug for en større indsats i et samarbejde, mener Nordjysk Mad og Turisme, der har samlet otte af de stærkeste aktører i branchen for sammen at udtænke en plan for, hvordan de holder branchen i live efter corona-krisen, skriver Nordjyske Stiftstidende.
HORESTA knokler med at hjælpe medlemmerne, men synes stadig, at et samarbejde er vigtigt.
”Fra Horestas side er vi rigtig glade for initiativet, som er taget, og vi deltager gerne i dialogen med de øvrige interessenter og den fælles indsats for at få hotel-, restaurant- og turisterhvervet hurtigst muligt på fode igen - det har vi i den grad brug for,” siger Lars Mouritzen, regionsformand i HORESTA Nordjylland.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025