Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Selvom Just Eats direktør Carsten Boldt torsdag i Ekstra Bladet afviste kritikken om, at hans selskab tog for høje gebyrer, når de leverede mad for de hårdtpressede restauratører under coronakrisen, så har han valgt at sænke - netop gebyret. Det skriver EB.dk.

”Det, som vi er klar med nu, er delt i to dele. Kommissionen for de restauranter, som Just Eat leverer for, der sænkes med minimum 27% til 16%, og kommissionen for de restauranter som selv leverer, sænkes til 12%, hvilket er en sænkning på 14,3%, siger Carsten Boldt i meddelelsen.

Tiltaget gælder fra på mandag den 23. marts og 30 dage frem, men kun for uafhængige restauranter og små kæder med op til fem restauranter.

Læs mere her.

HORESTAs adm. direktør efterlyste torsdag medansvar fra restaurantplatformene og et ønske om, at de sænkede priserne i disse tider.

Log ind