Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Udsøgt Michelin-mad på Dragsholm Slot. Trætopbane og aktivitetspark på Kragerup Gods. Teambuilding med kolleger på Hindsgavl Slot. Romantik på Sophiendal Slotshotel. Mulighederne er mange skriver Frederiksborg Amts Avis.

”Inden coronakrisen så vi en tendens til, at udviklingen inden for lige netop den del af hotel- og restaurationsbranchen så ganske fornuftig ud. Det gik fremad for mange af de traditionsrige badehoteller og for en del af dem, der udbyder slotsophold, fortæller Nadeem Wasi, der er medlemschef hos HORESTA.

Han peger på, at hvert sted er unikt og byder på helt særlige stedspecifikke oplevelser som en af hovedårsagerne til slotsopholdenes popularitet.

Kendt hotelprofil i spidsen for lille badehotel

Martin Kraunsøe, der har haft direktørstillinger på flere hoteller, har forpagtet nordsjællandsk badehotel. ”Jeg har forpagtet hotellet til en start, så må vi se om jeg køber bygningen,” siger han.

Stort navn med Michelin-stjerner i bagagen vender hjem

Andreas Ring Kjeldsholm Hansen har stået i spidsen for Fasangården og den to-stjernede restaurant
Vollmers i Malmø. Nu vender han tilbage til, hvor det hele startede, da han blev udlært fra Dragsholm
Slot Gourmet.

Log ind