Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Normalt summer det af liv og bevægelse i landets restauranter og hotellobbyer. Men nu har coronakrisen lagt mange af dem øde, skriver DR.
Selvom det altså går i den rigtige retning, skal hotel- og restaurationsbranchen ifølge Michael Svarer, der er professor i økonomi ved Aarhus Universitet og tidligere overvismand, forberede sig på, at der stadig vil være langt til normale forhold.
”Selv når man begynder at lukke langsomt op, så kan man godt forestille sig, at indtil man finder en vaccine eller en behandling, så vil kunderne være meget tilbageholdende med at gå på restaurant, i biografen, på museer eller i teatret. Derfor er der nogle brancher, hvor man kan forestille sig, at det her trækker ud i længere tid,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025