Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”Ingen af os små restauratører klarer en hel sommer uden turister,” sådan skal cafeejeren Son Le, da den svenske udgave TV Avisen satte fokus på genåbningen af de danske restauranter.

Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA, kunne fortælle, at det danske restauranterhverv til trods for takeaway har mistet mere end 80 pct. af omsætningen.

”Det har gjort meget ondt på restauranterne, for slet ikke at snakke om hotellerne. Så COVID-19 er et meget alvorligt slag mod hele branchen,” fortalte hun.

Se hele indslaget her.

HORESTA fremhæver erhvervsvenlighed i KV25-katalog

Mere smidige byggetilladelser og bedre vilkår for udeservering kan styrke oplevelseserhvervet lokalt. I HORESTAs nye KV25-katalog peges på to forslag, som kan styrke bylivet og forbedre vilkårene for virksomheder i branchen.

Log ind