Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæden Gorm’s opstod under finanskrisen og får en overbygning under coronakrisen, hvis alting vel at mærke flasker sig for medstifter og adm. direktør Christian Madsen, skriver Finans.dk.
Det betyder, at alle mulige idéer vil blive afprøvet i de kommende måneder, fordi forretningen er nødt til at bygge flyet i luften, sådan som Christian Madsen formulerer det. Af samme grund har han ikke lyst til at afsløre for meget, men tegner dog et billede, hvor takeaway-forretningen ikke overraskende bliver den afgørende løftestang.
I lighed med så mange andre restaurationer er Gorm’s udfordring nemlig, at det er svært at indføre højere priser eller at sælge mere til de samme gæster i en situation, hvor branchen skal berede sig på mange tomme borde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025