Siden Brøchner Hotels åbnede Hotel Herman K på Bremerholm i København, har boutique hotellet høstet anerkendelse og priser fra både ind- og udland. Derfor var det ikke en nem, men en strategisk nødvendig beslutning for Brøchner Hotels at skille sig af med hotellet, fortæller direktøren.  

"Det har været en svær beslutning, særligt fordi det påvirker vores kollegaer. Hotel Herman K har skilt sig ud og været med til at sætte København på verdenskortet - ført an af dygtige og passionerede kollegaer. Men vi har længe før coronakrisen lagt en ny strategisk retning, hvor vi ønsker at fokusere på vores kerneforretning, de resterende boutique hoteller, og ekspansion til resten af landet. Det er der, vi ser det største potentiale for Brøchner Hotels - særligt i et nyt marked på den anden side af coronakrisen", siger Nickolas Krabbe Bjerg.

Brøchner Hotels overdrager hotellet på Bremerholm til Dansk Management Group per dags dato. Frantz Longhi, ejer af Dansk Management Group, som blandt også ejer designhuset Paustian og designfirmaet Warm Nordic og en række toprestauranter udtaler:

"Vi ser i Dansk Management Group frem til at drive hotellet videre i den høje standard. Hotellet fik sidste år Renoverprisen af Realdania som Danmarks flotteste renovering med stor vægt på bæredygtighed. Dansk Management Group vil nu opgradere hotellet yderligere med nye møbler og inventar og ser frem til at byde gæster velkommen i det opgraderede hotel ca. d. 1. juni 2020."

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne