Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jensens Bøfhus kom økonomisk godt igennem sit første år med nye ejere og ny direktør ved roret. Direktør Anders Nikolajsen kunne onsdag præsentere det første reelle overskud i syv år. Et overskud på knap ni millioner kroner for aktiviteterne i 2019, skriver TV2 Fyn.

Omsætningen faldt med fra 481 til 472 millioner kroner hovedsageligt på grund af lukningen af fire ikke overskudsgivende restauranter i 2019.

”2019 var et tilfredsstillende år, men i 2020 er vi mødt med store udfordringer på grund af coronakrisen og konkurrenceforvridende vilkår i branchen som vi desværre ikke kunne løse med vores overenskomstpartnere. Det gjorde ondt – og gør stadig ondt – at 3F i april, helt unødvendigt, tvang os til at afskedige cirka 200 medarbejdere, da de blokerede for, at vi som alle andre virksomheder kunne få lønkompensation,” siger Anders Nikolaisen i en pressemeddelelse.

Læs hele historien her.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Log ind