Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I dag bliver grænsen åbnet for turister på sommerferie - til stor glæde for blandt andet hotelbranchen, som bløder økonomisk, skriver TV2 Lorry.  Selv ser HORESTA gerne, at hotellerne får al den hjælp de kan få, og det blandt andet gøres ved sætte nye begrænsninger for privates udlejning gennem Airbnb, mener organisationen:

”Vi går allermest op i, hvad det er for nogle tiltag, der bliver taget, som motiverer et forbrug på hoteller og restauranter. Hvis man bruger penge på at motivere, at danskere og turister skal bo ved privat udlejning, så understøtter man ikke danske arbejdspladser,” siger Katia K. Østergaard, der er administrerende direktør for HORESTA.

Søndag forhandlede partierne på Christiansborg om en sommerpakke, som skal hjælpe turismeerhvervene i Danmark. Her havde HORESTA stillet en række forslag til, hvordan regeringen kan hjælpe turismebranchen.

Se hele indslaget her.

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind