Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når klokken slår tolv, mangler en af Danmarks højest profilerede restauranter – Alchemist på Refshaleøen – fire gæster. Det er i bund og grund det mentale regnestykke, som chefkok Rasmus Munk gør sig i kølvandet på covid-19-pandemien. Siden genåbningen af Danmark har regeringen fastholdt et lukkepåbud fra midnat, og for den to-stjernede Michelin-restaurant betyder det, at det ikke er muligt at udnytte kapaciteten til 48 gæster fuldt ud, skriver FødevareWatch.dk.
"Får vi 44 gæster igennem på en aften, holder vi lige skindet på næsen – men det er de sidste fire, som gør, at vi har et overskud, når året er omme," siger Rasmus Munk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025