Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauranter og caféer har nu i et stykke tid haft mulighed for at servere mad og drikke ovenpå nedlukningen efter coronavirus. Men hvordan går det egentlig for spisestederne i Aarhus og resten af Danmark? Det spørgsmål stiller Århus Stiftstidende.

Medlemschef i HORESTA, Nadeem Wasi, kan oplyse avisen, at det generelt set går mindre godt for branchen.

”Hvis man kigger på landsgennemsnittet, ligger restauranternes omsætning på 50 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år,” siger han.

Direkte adspurgt om, hvordan fremtiden for branchen ser ud, må medlemschefen i HORESTA lade sig være svar skyldig. Det er simpelthen umuligt at spå om, da der er flere parameter, som spiller ind. Især Udenrigsministeriets rejsevejledninger og regeringens restriktioner er nemlig vigtige at tage med i ligningen, hvis man skal kigge ind i krystalkuglen.

Log ind