Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restauranter og caféer har nu i et stykke tid haft mulighed for at servere mad og drikke ovenpå nedlukningen efter coronavirus. Men hvordan går det egentlig for spisestederne i Aarhus og resten af Danmark? Det spørgsmål stiller Århus Stiftstidende.
Medlemschef i HORESTA, Nadeem Wasi, kan oplyse avisen, at det generelt set går mindre godt for branchen.
”Hvis man kigger på landsgennemsnittet, ligger restauranternes omsætning på 50 procent i forhold til samme tidspunkt sidste år,” siger han.
Direkte adspurgt om, hvordan fremtiden for branchen ser ud, må medlemschefen i HORESTA lade sig være svar skyldig. Det er simpelthen umuligt at spå om, da der er flere parameter, som spiller ind. Især Udenrigsministeriets rejsevejledninger og regeringens restriktioner er nemlig vigtige at tage med i ligningen, hvis man skal kigge ind i krystalkuglen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025