Hotellerne i flere danske storbyer sukker efter gæster, men Silkeborg-hotellerne kan foreløbig se ind i en flot juli måned. En søgning på hotels.com viser, at stort set alle overnatningssteder i Silkeborg er udsolgte i den kommende weekend, og generelt oplever de lokale hoteller stor interesse fra danske turister, skriver Midtjyllands Avis.

”Sommeren i Silkeborg ser rigtig god ud. For begge vores hoteller er vi mindst på niveau med sidste år og måske lidt over, hvis alt går vel. Det er de danske turister, der er her. Vi ser stort set ingen udlændinge, men det er heller ikke her, Silkeborg har sin styrke. Det er de danske turister, der kommer i sommerperioden, og det lader til, at der igen er mange danske turister her i år,” lyder det fra Jakob Beck Wätjen, fra Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus i Silkeborg.

Jakob Beck Wätjen fra Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus er samtidig regionalformand i Midtjylland for HORESTA, og her kan han se flere byer sukke efter Silkeborg-tilstande. I Aarhus er der mangel på turister, fordi der normalt kommer mange udlændinge. Endnu værre er scenariet i København.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne