Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Krisen kradser for alvor i hotelbranchen. Gæsterne udebliver, og onsdag udløb statens hjælpepakke, som under corona-krisen har holdt hånden under mange hoteller. Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske. Får vi noget hjælp, får vi ingen hjælp, får vi meget hjælp? Vi har brug for nogle svar, og vi har brug for svar meget hurtigt, fortæller Karen Nedergaard Svendsen, hoteldirektør Hotel Absalon, til TV2 Lorry.

Hjælpepakken har dækket en række faste omkostninger for hotellerne, men nu er det slut – uden at der vel at mærke er lavet en ny ordning, som kan kompensere for den manglende omsætning.

”Man holder erhvervet som gidsel i denne her corona-krise, for de har ikke noget som helst at kunne regne med,” siger chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA, Annette Hyldebrandt, til TV 2 Lorry.

Læs hele historien her.

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind