Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Krisen kradser for alvor i hotelbranchen. Gæsterne udebliver, og onsdag udløb statens hjælpepakke, som under corona-krisen har holdt hånden under mange hoteller. Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske. Får vi noget hjælp, får vi ingen hjælp, får vi meget hjælp? Vi har brug for nogle svar, og vi har brug for svar meget hurtigt, fortæller Karen Nedergaard Svendsen, hoteldirektør Hotel Absalon, til TV2 Lorry.

Hjælpepakken har dækket en række faste omkostninger for hotellerne, men nu er det slut – uden at der vel at mærke er lavet en ny ordning, som kan kompensere for den manglende omsætning.

”Man holder erhvervet som gidsel i denne her corona-krise, for de har ikke noget som helst at kunne regne med,” siger chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA, Annette Hyldebrandt, til TV 2 Lorry.

Læs hele historien her.

Kommune øremærker millioner til turisme- og kultur

En række partier på Københavns Rådhus har landet en budgetaftale, hvor der er blevet afsat midler til flere slags turisme. Derudover investeres der i en ny digital løsning til fremtidens storbyturister.

Log ind