Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

På trods af coronakrisen har den danske restaurationsbranche endnu ikke mærket en markant stigning i antallet af konkurser. Det viser nye tal fra Danmarks Statistisk. I juni måned gik 39 restauranter konkurs mod 32 konkurser i samme måned sidste år. Der er dog endnu ingen grund til at ånde lettet op, skriver FødevareWatch.dk.

Det mener Kirsten Munch Andersen, der er politisk direktør ved HORESTA.

"Tallene viser, at hjælpepakkerne har en effekt, men vi er ængstelige for, hvad der kommer til at ske, når de hører op," siger hun til FødevareWatch

HORESTA anbefaler, at restriktionerne ophæves på restauranterne inden hjælpepakkerne udløber, hvis branchen skal have bedre mulighed for at overleve. Restriktionerne i branchen indeholder bl.a. kvadratmeterkrav til gæsterne og et påbud om at lukke senest ved midnat.

Læs hele historien her.

Log ind