Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En gang om året serverer hoteldirektør René Aarby Sørensen pølser med brød, lidt af det gule og lidt af det røde og hotdogs. Det sker ved det klassiske motorløb Hill Climb. Hoteldirektøren trækker i pølsemandstøjet sammen med de andre ledere i Munkebjerg Gruppen, og overskuddet går hvert år til et godt formål, skriver Fredericia Dagblad.

Inden det klassiske motorløb i år, der finder sted første weekend i august, kan den administrerende direktør for Munkebjerg Gruppen markere sit 25-års jubilæum. Det sker i dag, hvor der holdes reception for direktøren. Historien om René Aarby Sørensen, 59 år, er historien om hotellets piccolo, som for 10 år siden blev hoteldirektør for hele hotelkæden, Munkebjerg Gruppen.

René Aarby Sørensen er uddannet kok på hotellet, og siden han fik kokkehuen, har han blandt andet været omkring flyvevåbenet på Flyvestation Skrydstrup og Vandel Flyveplads og haft titler som souschef, køkkenchef, bestyrer, food-and-beverage-manager og direktør på visitkortet.

Læs hele historien her.

Log ind