Hotel-, restaurant- og turisterhvervet er meget hårdt ramt på grund af regeringens seksdagesregel, der skal holde flest mulige udenlandske turister væk fra Danmark. Men hvem der præcist får del af den forlængede hjælpepakken fra i dag er endnu uklart. Derfor efterlyser HORESTA onsdag morgen i TV-Avisen, at regeringen meget snart udsender den bekendtgørelse, som fastlægger rammerne, skriver Standby.dk.

HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch, påpegede i TV-Avisen, at det er meget problematisk, at virksomhederne i hotel-, restaurant- og turisterhvervet ikke kan få indsigt i, om de er ude af hjælpepakkerne eller kan se frem til den hjælpende hånd, som politikerne oprindeligt har lovet, resten af sommeren. Forklaringen på den sene udmelding er, at regeringen venter på en godkendelse i EU.

HORESTA kæmper for, at hotel-, restaurant- og turisterhvervet fortsat skal være omfattet af hjælpepakker, fordi store dele af erhvervet stadig er underlagt en lang række restriktioner, som gør det meget svært at drive virksomhed.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne