Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

DGI-Huset i Herning er så stor en succes, at det skabt opmærksomhed langt uden for bygrænsen. Det lokale vandkulturhus med fitness, wellness og eget hotel har siden åbningen i 2010 været drevet af direktør Michael Stensgaard. Og det er der ikke ændret på, selv om DGI-Husets chef i den kommende tid får lidt mere travlt med en ekstra ledelsesopgave, skriver Herning Folkeblad.

Den 49-årige erhvervsleder har nemlig sagt ja til endnu en direktørpost i Østjylland, hvor han nu også skal drive et andet lokalt vandland – Water & Wellness Randers.

Michael Stensgaard, som bor i Silkeborg, understreger, at han fortsætter som direktør i Herning.

”DGI-Huset Herning er et dejligt sted, hvor jeg har været med fra begyndelsen. Den opgave har jeg ikke haft lyst til at slippe. Derfor har vi lavet en aftale om, at jeg fortsætter i Herning, selv om jeg påtager mig den ekstra opgave, det er at drive Water & Wellness Randers,” siger han til Folkebladet.

Vandlandet i Randers, som har omkring 40 ansatte, blev opført for kun fem år siden - og har blandt andet Danmarks længste indendørs vandrutsjebane.

MCH præsenterer seks messer på 50 dage i Herning

MCH starter året med seks messer på bare 50 dage og ifølge professor ved Roskilde Universitet og ekspert i service og oplevelse, skal værdien af det personlige møde ikke underkendes, når der afholdes messer. MCH er mødestedet for 50.000 virksomheder og byder i 2024 på 17 messer.

Log ind