Coronakrise, forsamlingsforbud og rejserestriktioner. Ord, der gør ondt i ørene på de fynske hotelejere, der må kigge langt efter udenlandske turister og gæster fra store konferencer. Simon Verheij er kommunikationsansvarlig for Comwell, der driver to hoteller i Middelfart og et i Odense. Han fortæller, at hotelkæden fortsat er hårdt ramt, skriver Fyns Amts Avis.

På den anden side af Fyn og ud til Storebælt ligger Danmarks største hotel uden for København. Indtil 30. juli er Hotel Nyborg Strand dog tomt og lukket, og medarbejderne er hjemsendt med fuld løn. Direktør Jan Grimstrup Larsen fortæller, at der allerede i første weekend, når hotellet genåbner, er godt gang i den med cirka 150 bookede værelser.

”Det er godt, men vi skal lige i gang igen. Vi har været lukket i fire og en halv måned, og vi skal nok et godt stykke hen i efteråret, før det bliver normaliseret igen. Usikkerheden præger fortsat, men det ser fint ud i oktober,” siger direktøren og peger på, at meget afhænger af myndighedernes restriktioner.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne