Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Parret Maria Charlotte Larsen og Olivier Geppel fik en aha-oplevelse i 2017, skriver MigOgKbh.dk:

”Vi kiggede i vores grøntsagsskuffe, der bød på – i vores optik – enormt kedelige grøntsager, der havde fået pletter eller mistet sin sprød- eller friskhed, siden vi købte dem, som da vi købte dem. Men nu inspirerer grøntsagerne os, og vores kreative sans kommer virkelig i spil, da vi ikke kasserer dem længere men finder i stedet finder på nye, spændende måder at tilberede dem på”.

Og nu har de så taget skridtet fuldt ud og åbnet en salat- og spisebar på Vesterbro, hvor kort holdbarhedsdato og grimme grøntsager er konger.

Stedet hedder Minimer og har fokus på at minimere madspild.

Læs hele historien her.

Ikonisk politistation i København bliver til hotel

Den ikoniske ejendom Borgenhus på Halmtorvet er solgt til svensk kapitalfond, som vil bevare bygningens særpræg og omdanne den til hotel. Ejendommen har vakt stor interesse hos både investorer og operatører.

Log ind