Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Parret Maria Charlotte Larsen og Olivier Geppel fik en aha-oplevelse i 2017, skriver MigOgKbh.dk:
”Vi kiggede i vores grøntsagsskuffe, der bød på – i vores optik – enormt kedelige grøntsager, der havde fået pletter eller mistet sin sprød- eller friskhed, siden vi købte dem, som da vi købte dem. Men nu inspirerer grøntsagerne os, og vores kreative sans kommer virkelig i spil, da vi ikke kasserer dem længere men finder i stedet finder på nye, spændende måder at tilberede dem på”.
Og nu har de så taget skridtet fuldt ud og åbnet en salat- og spisebar på Vesterbro, hvor kort holdbarhedsdato og grimme grøntsager er konger.
Stedet hedder Minimer og har fokus på at minimere madspild.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Millionoverskud til Noma inden lukning på Refshaleøen
18-07-2025
-
HORESTA: Turistskat er en trussel mod lokal turisme
18-07-2025
-
Dragør og Skagen siger nej til UNESCO Verdensarv af frygt for overturisme
18-07-2025
-
HORESTA: Forslag om højere Airbnb-fradrag vil skade hotelbranchen
18-07-2025
-
Kampagner giver mærkbar effekt: Nordmænd vender blikket mod Nordvestkysten
18-07-2025