Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madlavning lå lavt på listen over, hvad danskerne foretog sig den 1. januar, men til gengæld tårnede burger både de kinesiske og indiske menuer på bestillingslisterne blandt Just Eats 2.400 restaurant-partnere.
”Det er næsten blevet en lige så stor tradition at få takeaway den 1. januar som kransekage nytårsaften. Derfor havde vi kridtet leverings-skoene og stod klar til en af de travleste dage på året, da 2020 for alvor satte i gang. Der var mange nye tal her på årets første dag. Udover de mange bestillinger på det kinesiske og indiske køkken sammenlignet med en almindelig dag, steg antallet af bestillinger på burgere på årets første dag gevaldigt i år, faktisk 20 pct. mere på burger cuisine sammenlignet med 1. januar 2019”, siger Carsten Boldt, adm. direktør hos Just Eat.
Antallet af takeaway-bestillinger steg markant den 1. januar 2020. Særligt salget af burgere, der ikke bare slog de almindelige dage i 2019, men også var 20 pct. højere end 1/1 2019.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025