I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

Det nye Radisson RED får udsigt til blandt andet Rådhuspladsen i Aarhus, Musikhuset og Aros Kunstmuseum og kommer til at tælle 78 store designværelser, moderne møde- og event-faciliteter samt fitnesscenter, bar og restaurant. Radisson RED betragtes som ”hipster-fætteren” til de mere kendte Radisson-brands, som Radisson Blu og Park Inn.

Hotellet har netop holdt REDcruitment Day for det nye Radisson RED Aarhus, og målet var at tiltrække de bedste talenter til hotellet. 150 talenter var inviteret til dagen, som blandt andet bød på kick off med fællespræsentation, brand videoer og speed-interviews. Herefter var der gruppepræsentationer af de potentielle medarbejdere, der bestod i:

  • Skuespill
  • Musical-opptreden
  • Teaterstykke
  • Danse nummer

Helene Hallre, General Manager Radisson RED, udtaler:

"Jeg er så imponeret og taknemmelig for alle talenterne, som havde meldt sig til REDcruitment Day her i Musikhuset," siger hun.

Jeppe Ry Vogel Jørgensen, Operations Manager RED tilføjer:

"For alle inviterede var det helt sikkert en helt anden interviewform, end de tidligere har været med til. Det var fantastisk at se alle, trods det at vi pressede dem ud af deres vante comfort zone, bare gav og gav af sig selv. Jeg kan ikke vente med åbne Aarhus’ fedeste hotel og male byen RED sammen med byens absolutte bedste team."

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne