Efter 6 års arbejde åbnede Nordsjællands nye arena 'Royal Stage' den 7. januar, skriver Kursuslex.dk.

"Med bygningen på 8.800 kvadratmeter får vi - og Nordsjælland - nogle helt nye muligheder: Vi bliver løftet en liga op og kan nu rumme koncerter, kongresser og andre arrangementer, som ikke tidligere har været muligt at tilbyde i Nordsjælland," sagde direktør Carsten Larsen ved åbningen.

Fleksibiliteten er stor. Det oplevede de 500 indbudte gæster fra politik, kultur, erhvervsliv og sport, da tæppet blev trukket til side, og de kunne gå ind i en anden del af arenaen, hvor et kæmpe vægbillede af Frederiksborg Slot gav illusion af, at man spiste i slottets have. Med 14 meter til loftet, en flytbar rig og et gulv, der er stærkt nok til biler, er mulighederne mange i den nye arena. Der er 1 GB fiberforbindelse til TV-stationer, som kan sende live fra arenaen. En virksomhed kan også udnytte teknologien og for eksempel livestreame et møde til firmaets adresser verden over.

Har du fået læst?

Kom til internationalt symposium om smag og bæredygtighed

Hvordan kan vi bruge vores smag til at leve og spise godt uden samtidig at bringe kloden ud af balance? Hvordan påvirker kravet om bæredygtighed smagen af vores mad og måltider? Og hvordan kan smag hjælpe os til bæredygtige valg, hvad enten vi er forbrugere, restauratører eller udviklere af mad?

Legendarisk spillested fylder 30 i år

For 30 år siden åbnede spillestedet Rust i København lidt tilfældigt, fordi en gruppe venstreorienterede unge syntes, der manglede et alternativ til byens andre steder. I dag er Rust en etableret klub og spillested på Nørrebro, skriver Politiken.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne