Bar Rye – Danish Smørrebrød har selvbetjening, og man kan vælge imellem et fint udvalg af smørrebrød. Perfekt til den hurtige sult, skriver MigOgKbh.dk.

Og man kan være ret sikker på, at man får lov til at spise sit smørrebrød i fred og ro – i hvert fald uden børnelarm. Ejeren, Anette Kjersgaard, har nemlig besluttet at Bar Rye pr. 1. januar har indført børnefri restaurant med min. alder 12+

“Jeg vil gerne lave et sted, hvor man kan være sikker på at nye sin frokost i rolige omgivelser, og hvor man kan holde en forretningsfrokost uden børneskrål i baggrunden. Jeg er godt klar over, at vandene kan være meget delte omkring en sådan udmelding, men det er jeg klar til at tage med.”

Har du fået læst?

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne