Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bar Rye – Danish Smørrebrød har selvbetjening, og man kan vælge imellem et fint udvalg af smørrebrød. Perfekt til den hurtige sult, skriver MigOgKbh.dk.

Og man kan være ret sikker på, at man får lov til at spise sit smørrebrød i fred og ro – i hvert fald uden børnelarm. Ejeren, Anette Kjersgaard, har nemlig besluttet at Bar Rye pr. 1. januar har indført børnefri restaurant med min. alder 12+

“Jeg vil gerne lave et sted, hvor man kan være sikker på at nye sin frokost i rolige omgivelser, og hvor man kan holde en forretningsfrokost uden børneskrål i baggrunden. Jeg er godt klar over, at vandene kan være meget delte omkring en sådan udmelding, men det er jeg klar til at tage med.”

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind