Siden Burger Shack slog dørene op for første gang i 2016, er det gået stærkt for burgerbaren, der har restauranter flere steder i landet – og nu er den fjerde af slagsen også åbnet i Aarhus, skriver SmagAarhus.

En Shack Burger består af en lun burgerbolle med flammegrillet bøf, cheddar, økologisk frisk tomat, løg og salat. Til menuen hører også Shack Fries og en drik.

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Udespise-branche oplever voldsomt boom

Tal fra HORESTA viser, at danskerne gennemsnitligt spiser mad udefra 1,6 gange om ugen, skriver B.T. Danskernes appetit på at spise ude er blevet så voldsom, at hele branchen oplever et massivt boom.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne