Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

 Som tidligere både køkken- og restaurantchef på Montra Hotel Sabro Kro, er Ture meget kendt og respekteret af både kolleger, ledelse og de mange gæster der hvert år besøger kroen.

Ture Lyhne tiltræder 1. marts og får det daglige ansvar for at sikre og udvikle den meget høje standard som Montra Hotel Sabro Kro er kendt for.

VISITOR: Conciergen løfter god service til noget ekstraordinært

Menneskelig kontrakt går aldrig af mode, mener Katrine Vasegaard Thomsen, der er concierge på Hotel d’Angleterre. Selvom hun er forholdsvis ny i erhvervet, så er hun allerede blevet mødt med mange specielle forespørgsler, og hun brænder for at gøre gæsternes drømme til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne