Hvis man kigger op på Tivoli Hotel & Congress Center, der ligger på Kalvebod Brygge i København, vil man kunne se, at der stikker en glaskasse med vand ud fra facaden. Kassen er ikke et bare et skævt, arkitektonisk greb. Det er en swimmingpool, der befinder sig i 43 meters højde – og den kan man nu tage en svømmetur i, hvis man indlogerer sig på hotellet, skriver Berlingske.

Den opvarmede svømmepøl er en del af det nyopførte afslapningsområde Penthouse Pool & Relax, der ligger på 12. sal – sammen med restaurantrm Mash og sushirestauranten Sticks'n'Sushi.

Man kan i i øvrigt ikke bare troppe op i hotellobbyen og tro, at man uden videre kan få adgang til poolområdet. Det kræver, at man bor på en bestemt type værelse – nærmere betegnet en Junior Suite, en Suite eller et Executive-værelse med hems. Hvis man blot bor i et Executive-værelse, kan tilkøbe mulighed for at benytte området, men der er et begrænset antal pladser pladser. Man skal heller ikke forvente, at man kan have et barn med på armen, for man skal være over 18 år for at bruge faciliteterne.

Har du fået læst?

HORESTA indstiller talenter fra erhvervet til prestigefyldt liste

For 17. gang sætter Berlingske navn på landets 100 største erhvervstalenter. Sidste år var hotel- og restauranterhvervet blandt andet repræsenteret ved Thomas Østergaard Bagge, direktør på Michelin-restauranten 108, Christian Wellendorf, kåret til verdens bedste kokkeassistent ved Bocuse d’Or og holdkaptajn for Kokkelandsholdet, og Michelle Gram, reservation manager fra Steel House Copenhagen.

Hotelkæde tager nyt redskab i brug i kampen mod madspild

I midten af januar 2020 gik de seks hoteller i Sinatur-kæden i gang med et ambitiøst måleprogram med FoodWaste fra eSmileys. Målingerne skal give Sinatur Hotel & Konference overblik over madspildet, så processen med at minimere det kan blive så effektiv som muligt. Allerede nu genanvender Sinatur-kæden 72 pct. af alt affald, og målet er, at hotellerne er 100 % affaldsfrie i 2030.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne