Hvis man kigger op på Tivoli Hotel & Congress Center, der ligger på Kalvebod Brygge i København, vil man kunne se, at der stikker en glaskasse med vand ud fra facaden. Kassen er ikke et bare et skævt, arkitektonisk greb. Det er en swimmingpool, der befinder sig i 43 meters højde – og den kan man nu tage en svømmetur i, hvis man indlogerer sig på hotellet, skriver Berlingske.

Den opvarmede svømmepøl er en del af det nyopførte afslapningsområde Penthouse Pool & Relax, der ligger på 12. sal – sammen med restaurantrm Mash og sushirestauranten Sticks'n'Sushi.

Man kan i i øvrigt ikke bare troppe op i hotellobbyen og tro, at man uden videre kan få adgang til poolområdet. Det kræver, at man bor på en bestemt type værelse – nærmere betegnet en Junior Suite, en Suite eller et Executive-værelse med hems. Hvis man blot bor i et Executive-værelse, kan tilkøbe mulighed for at benytte området, men der er et begrænset antal pladser pladser. Man skal heller ikke forvente, at man kan have et barn med på armen, for man skal være over 18 år for at bruge faciliteterne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne