Efter et avanceret byggeri indvies Charlottehavens nye bygning, THE TOWER ved Nordhavn på fredag. Hotelgæsterne kan nyde opholdet med god klima-samvittighed, idet al energi til opvarmning og nedkøling hentes 140 meter nede i undergrunden og sendes rundt i bygningen bl.a. ved hjælp af strøm fra solceller på taget. Og den 56 meter høje bygning giver gæsterne en 180 graders udsigt til København, Øresund og Sverige.

Dimensionerne for THE TOWER er ikke kun de 56 meters byggeri, man ser over jordoverfladen. Bygningens vertikale dimensioner er godt og vel 200 meter, idet byggeriets opvarmning sker fra geotermiske varmerør, der er boret godt 140 meter ned i undergrunden. Direktør, Lars Pontoppidan fortæller, at Charlottehaven vil give sit bidrag til, at Danmark bliver CO2-neutral:

”Vi har skabt et bæredygtigt og klimavenligt fremtidsbyggeri. Energien til de 37 lejligheder stammer fra geotermisk energi, der pumpes rundt i bygningerne bl.a. ved hjælp af strøm fra solceller, som er placeret øverst i tårnet. Samtidig gør vi, hvad vi kan for at være bæredygtige i mange andre ressourceforbrug. Vi arbejder fokuseret med FN’s verdensmål – fra rengøring over plastic til fødevarer.”

Hotellejlighederne findes i to størrelser. Studio-lejligheder på 50 m2 er i åbent plan med opholdsområde, fuldt udstyret køkken, spiseplads til 4 personer, sofagruppe og dobbeltseng. Lejligheden på 70 m2 har tilmed to separate soveværelser og egner sig rigtig godt til familien.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne